пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Всеукраїнський конкурс «Книга пам’яті мого роду»

Для всіх нас війна – вічно у незгасній пам’яті. Адже пам'ять – частина духовного життя народу, його найсвятіша істина.
Зараз, коли годинник історії відраховує перші роки 21 століття, ми все частіше й частіше подумки вертаємося назад, до найкровопролитнішої в світовій історії війни.
З метою збереження пам’яті про події Другої світової війни та подвиги захисників нашої держави, стимулювання пізнавальної активності і самостійності у дітей  підлітків, спонукання учасників до творчості Українською асоціацією працівників бібліотеки для дітей, НБУ для дітей за підтримки Державної служби України у справах ветеранів та учасників АТО, Української спілки ветеранів Афганістану, Національного видавництва  дитячої літератури «Веселка» проводиться Всеукраїнський сімейний конкурс  «Книга пам’яті мого роду».
Обласний тур конкурсу проходив в квітні 2015 року.
Андрушівська районна бібліотека брала участь у двох номінаціях і двох вікових категоріях. Наші читачі Очитко Сергій та Насєка Таня разом з батьками готували книги у паперовому вигляді та відеокнигу.
Переможець у номінації  сімейні книги, вікова категорія читачів 12-16 років 
І місце Очитко Сергій, 13 років Андрушівська ЗОШ№1


Переможець у номінації  сімейні книги (відеокнига), вікова категорія читачів 6-11 років
ІІ місце Насєка Таня 9 років, Андрушівська гімназія.















           Ми щиро вітаємо своїх переможців!

Юні друзі! Дорогі читачі!
Вдумайтесь в подвиги своїх дідів і прадідів, вдивіться у дорослі обличчя «живих і мертвих». Хай Вічний вогонь Перемоги горить у ваших серцях!

А якщо Батьківщина покличе Вас в ратний похід, хай ваша полум’яна любов до Вітчизни переллється в новий легендарний подвиг.

Немає коментарів:

Дописати коментар