вівторок, 12 травня 2015 р.

                                       Книга - міст у світ знань 


Країна дитинства - це країна мрій і казок. На знайомство з казкою і з справжнім книжковим королівством, в якому живуть різні книги і їхні герої,  районна бібліотека для дітей запросила учнів 1-х класів Андрушівської  ЗОШ I-III ст. №1 на свято:

                                                   "Ми з книгою будемо зростати, 
                                                    І про все на світі пізнавати".






 Підготували для дітей святкове дійство наші старші читачі - учні  4-Б класу (кл.керівник Говорадло І.Б.): Горкун Уляна, Волинець Настя, Костецька Таня, Сидоренко Нікіта, Карась Іванна, Рудич Вероніка, Драгунова Мирослава, які навчали дітей любити і берегти книгу, дбайливо ставитись до неї. Малята із задоволенням відповідали на загадки, із цікавістю слухали прислів'я про книгу, брали участь у вікторині - "Казкові телеграми".


Діти ознайомилися з правилами користування книгою і прийняли урочисту обіцянку. Після чого кожний маленький читач отримав "Посвідчення юного читача". Закінчилося свято, але не закінчується зустріч із книгою, адже книга - ваш друг і порадник, джерело багатьох добрих думок, почуттів, знань.


Любі діти! Ставши читачами нашої бібліотеки ви відкриєте двері в чудовий, чарівний, дивовижний світ книжкового королівства. Хай вас книги, як мудрі і вірні друзі знайомлять з навколишнім світом, розповідають про історичні події нашої країни, ведуть вас в майбутнє.


Читайте! Читайте! Читайте!

Немає коментарів:

Дописати коментар