четвер, 28 квітня 2016 р.

                         Посвята в читачі 
          "Дарують мудрість дітям книги"



Щороку ми приймаємо у свої лави нових і нових любителів книги. Нещодавно в нашій бібліотеці відбулася посвята в читачі "Дарують мудрість дітям книги", яку ми підготували разом з учнями 4-Б класу ( кл.керівник Ткачук О.В. ) Андрушівської ЗОШ №1 для першокласників міських шкіл.



На святі звучали вірші, прислів'я та приказки про книгу. Діти залюбки відповідали на запитання казкової вікторини. В гості до дітей завітали герої книг: Незнайко, Королева Книг, Баба Яга та Книжка.



З правилами користування книгою дітей ознайомила бібліотекар Чернишова І.В., а Королева Книга ( Лабунець Аліна ) запропонувала юним читачам скласти Урочисту обіцянку читача. Кожна дитина отримала пам'ятку юного читача.



 Дорогі наші читачі! Книжкова країна надзвичайно велика. Тому, подорожуючи нею, ви здобудете нові знання, зустрінетесь з казковими героями та героями дитячих книг.
 Ми раді будемо вітати вас у нашій бібліотеці. Завжди і всюди хай книга буде вам найкращим другом, порадником і вчителем.                                 Дружіть із нею! Любіть її!

Немає коментарів:

Дописати коментар