четвер, 5 березня 2015 р.

           "Роль і місце бібліотек у формуванні національної         свідомості , патріотичному вихованні підростаючого покоління, популяризації національно-культурного надбання"

27 лютого 2015 року в районній бібліотеці для дітей відбувся семінар-практикум для сільських бібліотечних працівників на тему "Роль і місце бібліотек у формуванні національної свідомості, патріотичному вихованні підростаючого покоління, популяризації національно-культурного надбання".


Відкрила семінар директор РБ Шпаківська Н.В., яка націлила бібліотечних працівників на розуміння, особливо в теперішній непростий час, важливості місії і значення діяльності бібліотек у вихованні справжніх патріотів своєї держави.
Методист РБ Шуйська Л.Д. звернула увагу присутніх на покращення діяльності сільських бібліотек в нових соціально-економічних умовах.
Під час семінару сільські бібліотекарі отримали консультації : "Форми бібліотечної роботи з розвитку патріотичної і громадянської самосвідомості підростаючого покоління"          ( директор РДБ Захарченко В.А.), "Патріотичне виховання молодших школярів на кращих зразках національної культури та літератури" ( бібліотекар РДБ Мігунова Л.В. ), "Популяризація літератури історико-патріотичної тематики по вихованню молоді на прикладах героїчного літопису Великої Перемоги" ( бібліотекар юнацької кафедри РБ Глушко М.В. ).
Бібліограф РБ - Люх О.Ю. провела огляд-презентацію літератури "Революція Гідності: сторінки мужності".

Немає коментарів:

Дописати коментар