неділю, 15 лютого 2015 р.

          Елвін Брукс Вайт   "Павутиння Шарлотти"

Книга про справжню дружбу, відданість, невичерпні вигадки й веселі пустощі. Маленька дівчинка на ім'я Ферн урятувала і виростила поросятко Вілбера, як свого домашнього улюбленця. На фермі, куди згодом відправили Вілбера, він потоваришував з багатьма тваринами. Але найвідданіший його друг - гарненька і розумна павучиха Шарлотта - вдруге врятувала Вілберове життя, а як - ви дізнаєтеся самі, прочитавши цю цікаву книжку.

Всеволод Нестайко
 "Супер "Б" з "фрикадельками ""

До збірки увійшли повісті " Одиниця з обманом " і " П'ятірка з хвостиком", а також повість " Супер "Б" з "фрикадельками"". У цих творах вирує шкільне життя з його радощами і прикрощами, веселими і сумними подіями. Письменник з великою любов'ю ставиться до своїх героїв, яким притаманні найкращі людські якості: щирість і відданість, здатність до співчуття і самопожертви, готовність прийти на допомогу і вміння дружити.





Всеволод Нестайко 
 "Космонавти з нашого будинку "

До пропонованої книжки увійшли повість " Пригоди Грицька Половинки" та кілька яскравих оповідань про життя школярів, їхні веселі пригоди і справжню дружбу.

Всеволод Нестайко
 " Неймовірні детективи "

Женя Кисіль і Вітасик Дорошенко, звичайні київські школярі, ніколи не думали, що їм доведеться розплутувати загадкові злочини з присмаком містики. Проте хіба можна лишатися осторонь, коли поруч коїться неймовірний детектив? Захопливі повісті запрошують юного читача приєднатись до карколомних пригод, взяти участь у розслідуванні й опинитися віч-на-віч із загадками, пояснення яких іще не знає сучасна наука.

Всеволод Нестайко 
" Країна Сонячних Зайчиків"

До збірки увійшли три казкові повісті. Ці веселі, дотепні й мудрі твори полюбилися не одному поколінню юних українців, їх також із задоволенням читають діти інши країн. Твори відомого дитячого письменника перекладено багатьма мовами світу. Вони подарують вам багато радощів, веселощів, сміху.


Олександр Есаулов
"Game Over!"

Чому Петрик перетворюється на Риклета? Хто такі Великий Процесор та Гірея? Як вирватися із Заекрання? Адже потрапити туди легко, а от повернутися додому, як виявилося, дуже і дуже непросто! І що робити, коли друзі із Заекрання просять про допомогу? Багато питань ставить перед друзями ця дивовижна дружба, і бажають вони цього чи ні, а відповідати на них потрібно негайно. От й спробуй їм допомогти у цьому...

Олександр Есаулов
"Антивірус"
Сергійко, який невдало грав у комп'ютерну гру "Побудуй Глюкландію", запрошений блазнем Великого Процесора на ім'я Дроник на гостину до Заекрання. З бажання Великого Процесора несподівано для самого себе Сергійко стає королем Глюкландії. І ось тут починаються справжні випробовування.


 Олександр Есаулов
"Таємниця Великого Сканера"

 Великий Процесор отримує сигнал "SOS" з далекої планети Ц. Експедиція, до складу якої ввійшла донька Великого Процесора принца Інформа, зникає. Хто може відправитися у далеку подорож? Адже треба не лише знайти експедицію, що зникла, а й допомогти мешканцям планети. Що ж робити?  Для Великого Процесора залишається остання надія - Сергійко. І Сергійко починає діяти.....

Олександр Есаулов
"Канікули для Інформи"
У принцеси Інформи канікули, і бажає вона їх провести в нашому, фізичному, світі. Випадково про це узнає хакер Костя. Зі своїми дружками він вирішує викрасти принцесу. І це їм вдається! Невже Сергійко та його друзі нічого не вдіють, щоб допомогти принцесі? Чи зможуть друзі протистояти злому вірусу Макровіру, який підключається до цієї справи? І взагалі, чим закінчаться ці дивовижні канікули принцеси Інформи?

 Микола та Марія Дмитрієви
"Катамаран " Хі - Хі ""
Сашко, Ярко, Мірек та Нонна влітку потрапили в круговерть карколомних інтриг і ледь не загинули в таємних переходах підземелля Луцького замку. Щоправда, знайшли скарб..... Хочете знати, що було далі? Тоді перегорніть сторінку.


Микола та Марія Дмитрієви
"Заглушецька Брама"
 Справжні пригоди значно кращі за віртуальні. Отож саме пошуки пригод повели трьох хлопців у нетрі старовинного Луцька і врешті-решт завели до кам'яного мішка. Мабуть, комусь-таки вони перейшли дорогу. Але не будемо забігати вперед - ви все прочитаєте самі. Бо цікаве життя - це мандри, бійки, таємниці, переслідування і, звичайно, кохання, бо як обійтися без кохання!


Сергій Вдовенко
"Помилка Безсмертного"
Тут все, як у казці: Кощій Безсмертний, невдаха-чаклун, відьма. І звісно, ВЕЛИКА ПРИГОДА. Адже Кощій уже готує своє військо. Він полонив гномів та річкових зябрів, і тепер лісовиків ніщо не врятує, навіть їхній дух-охоронець, бо він заснув. Щоправда, є дрібна перешкода - один малий лісовик може розбудити духа. Тож лиходії посилають злодія викрасти хлопчиська..... І це тільки початок. А справжні пригоди - під обкладинкою!

Сергій Вдовенко
"Острів неприємностей"
На далекому і страшному острові Альдері є художник Марко, який вміє змалювати душу будь-якої людини. І без нього тобі не обійтися. Отака-от проблема постала перед великим чорним чаклуном Гез-зірок, що ховався у горах Зартагалю. Полчища бісів та легіони демонів б'ють копитами та ратицями. Чарівне зілля пахкотить з казанів. Усе готове, війська чекають на команду. А чаклун чекає поки повернеться його найкращий агент, посланий на страшний острів Альдера, аби викрасти художника.

Елеанора Портер
"Полліанна"
Ця книга - світовий бестселер. Кожного, хто перегорне її сторінки, вона зробить милосерднішим, вселить оптимізм у зневіреного. А чи вмієте ви грати в чудодійну гру " в радість "? Якщо ні, то прочитавши цю книгу, - неодмінно зумієте! І світ одразу ж стане добрішим. Спробуйте - переконаєтесь!


Роальд Дал
"Чарлі і шоколадна фабрика"
.....Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік - на його день народження, дарували єдиний дарунок - маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих. Можливо, це найзворушливіша повість нашого часу.



 Лідія Чарська
"Князівна Джаваха"
Ми поринаємо у світ інституту шляхетних панянок. Князівна Джаваха вирізняється серед подруг своїм кавказьким темпераментом, сміливістю та незалежністю. Саме тому її люблять читачки. Вишукані манери, класні дами та суворі вчителі - усе це не може стримати дівчачий характер, а значить, і розмов після відбою, а значить, і пригод.
 Кир Булычев
" Война с лилипутами "
Отважная Алиса Селезнева и ее друзья, ставшие лилипутами, попадают в удивительный мир растений и насекомых и вступают в борьбу с космическими пришельцами-лилипутами, которые хотят поработить землян.


























Немає коментарів:

Дописати коментар