середу, 21 грудня 2016 р.

 
                У гості до Святого Миколая
19 грудня в сиву давнину український народ відзначав день Святого Миколая. Вважалося, що цей святий є захисником усіх бідних і знедолених. Та найбільше його вшановували діти, для яких він був почесним охоронцем. Лише раз на рік Святий Миколай відвідує Землю і перетворює грудневу ніч у казку, повну загадковості і таємниць. 

Аби цей день надовше запам’ятався малюкам районна бібліотека для дітей та працівники районного будинку культури   підготували для вихованців дитячих садочків та учнів шкіл свій дарунок – цікаве та веселе свято  « У гості до Святого Миколая»


З цікавістю дітвора дивилася лялькову виставу « Зустріч Святого Миколая» , яку підготувала дитяча бібліотека.  Діти з захопленням спостерігали за ляльковими героями: Ангелочками, Вітром та Чортиком, а також з радістю зустрічали діток, які допомогли знайти шлях  Святому Миколаю на святкове дійство.



Найкращим подарунком стала довгоочікувана  казка « Пригоди в зимовому лісі». Перед дітьми постало багато відомих казкових героїв – Сніговик, Зайчик, Вовк, Лисиця, Колобок,  були і незвичні – інопланетяни. Все, що відбувалося на сцені, безпосередні дитячі серця сприймали як дійсність.







Під кінець святкового дійства всі казкові герої  пригощали дітей цукерками.


Немає коментарів:

Дописати коментар