четвер, 6 жовтня 2016 р.

«Бібліотека - відкритий світ читання»

     

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек з самого ранку в Андрушівці можна було побачити дивну веселу компанію: Колобок, пірат, дід, баба. Це переодягнені казковими героями бібліотекарі разом з директором районної бібліотеки закликали жителів райцентру до читання, відвідування бібліотеки. Акція «Час читати» спрямована на популяризацію читання, підвищення престижу і ролі бібліотек в житті сучасного суспільства.
А вже з 14-00 біля приміщення бібліотеки відбулося святкове дійство «Завжди була і є бібліотека», під час якого кожен мав можливість взяти участь у різноманітних розвагах: діти відгадували загадки, малювали на асфальті, відвідали майстер-класи з виготовлення народної ляльки та закладок в книжки, грали у веселу гру «Твістер», у лото, шашки. Старшокласники випробовували свою ерудицію у бібліотечному квесті. Всі розваги супроводжували герої улюблених казок (переодягнені учениці 9 класу Андрушівської ЗОШ І-ІІІст. №1). Справжній ажіотаж викликав імпровізований «Салон краси», де запрошені волонтери Галина Яремчук та Марина Вязьміна робили юним модницям сучасні зачіски та манікюр.
Живий інтерес викликала книжкова виставка «Читати – це модно, престижно і круто», адже тут були підібрані книги для всіх наших гостей, (детективи, фантастика, любовні та історичні романи, книги для дітей та юнацтва).
На завершення свята відбувся флешмоб під гаслом «Бібліотека чекає на тебе. Бібліотека – це місце ідей.  Бібліотека – це те, що нам треба. Бібліотека єднає людей!».














1 коментар:

  1. У лото шашки добре грати, а ще краще грати в powerball результаты http://localotto.com/ru/powerballusa ! Дуже раджу Вам спробувати цю гру! Ви завжди можете виграти!

    ВідповістиВидалити